Over Tip Top

Mooie verzorgde handen en nagels, bij Nagelsalon Tip Top bent u al ruim 20 jaar in goede handen. PolyGel, Acryl, Gellak (semi permanente lak), nagellak, IBX of een heerlijke manicure behandeling, alles is mogelijk. In Nuenen en omstreken zijn al heel wat dames die hier maandelijks een uurtje voor gaan zitten en zich laten verwennen onder het genot van een kopje koffie of thee. Dit alles wordt met veel enthousiasme verzorgd.

Na in 1998 mijn opleiding tot nagelstyliste gevolgd te hebben, nam ik, Selma, de stap tot het openen van mijn eigen salon, welke al vrij snel uitgroeide tot een salon met een grote vaste klantenkring. Wat voor mij het belangrijkst is, is dat mijn klanten te allen tijde tevreden zijn met het product dat ik lever. Dit betekent dat de kwaliteit, service en hygiëne altijd Tip Top moeten zijn. Ik ben dan ook nooit gestopt met mezelf verder te ontwikkelen, om bij te leren en te blijven trainen op vaardigheden. Met trots kan ik melden dat ik in juni 2018 met goed resultaat mijn Master Educator van Gelish heb gehaald. Ook kan ik met trots vertellen dat ik in november 2023 met zeer goed resultaat de opleiding anatomie/pathalogie voor de natuurlijke nagel  heb afgerond. Dit wil zeggen het herkennen van allergieen, ontstekingen en infecties bij de natuurlijke nagel.

Nagelsalon Tip Top, werkt alleen met kwalitatief hoogwaardige producten, zoals Gelish®, Hand and Nail Harmony® en IBX®. Ik wil dat mijn klanten drie a vier weken geen omkijken hebben naar hun nagels en dat deze er mooi en verzorgd uitzien. Het paradepaardje in mijn salon is Gelish® PolyGel. Polygel is geen gel of acryl maar een combinatie van beide. Het is een revolutionair alles-in-één-systeem dat 23% lichter is dan acryl en 16% lichter dan hardgel. Je voelt het dragen ervan niet. Wie een keer een set geprobeerd heeft, wil nooit iets anders meer.

Gelish Polygel is in 2017 verkozen tot het beste nieuwe product in de nagelbranche!. 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info