POLYGEL:

Het lichtste product ooit

Gelish® PolyGel is een handige alles-in-één formule waarmee in drie eenvoudige stappen perfecte nagels worden gecreëerd. Het is geen gel en ook geen acryl, maar is samengesteld uit de beste eigenschappen van beide. Het draagt lichter dan gewone gel en acryl, is veel steviger dan gel en aanzienlijk flexibeler dan acryl. PolyGel geeft een aangename geur en de hittevorming in de lamp is een stuk minder.  PolyGel kan aanbracht worden als french manicure, in één kleur of met gelpolish.

Duur van de behandeling 1,5 uur


 ACRYL:

Acrylnagels worden gemaakt van een menging van acrylpoeder en acrylvloeistof. Acrylnagels zijn zeer stevig maar dit maakt ze ook minder flexibel dan PolyGel nagels. Acrylnagels kunnen aangebracht worden als french manicure, in één kleur of met gelpolish.

Duur van de behandeling 1,5 uur


 GELPOLISH (lak):

Wil je geen kunstnagels maar wel mooi verzorgde nagels met één kleur kies dan voor een Gelish gelpolish.  Dit is een semipermanente lak en blijft zeker drie weken mooi op de nagels.

Duur van de behandeling 45 minuten

 

 GELPOLISH OP TEENNAGELS:

Wil je een kleurtje op je teennagels waar je vijf weken geen omkijken naar hebt? Laat dan je teennagels lakken met Gelish Gelpolish, Dit kan zowel in French manicure als in één kleur.

Duur van de behandeling 45 minuten


IBX:

IBX is een nieuw en revolutionair nagelproduct. IBX dringt door ín de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zélf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is. Het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen. Nagels, die altijd snel afbreken of lelijk worden, kunnen nu prachtig lang worden. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond. Het aantal behandelingen, dat nodig is om een beschadiging te herstellen is afhankelijk van de aard en de omvang van de beschadiging. Zolang er ernstige schade is, gebruik je IBX elke week. Als de schade minder erg is, dan is eens in de twee weken voldoende. Als de schade hersteld is, dan kun je de nagels in goede conditie houden door IBX eens in de drie weken te gebruiken.

Duur van de behandeling 30 minuten

REPARATIES:

Het kan altijd gebeuren dat een nagel onverwachts afbreekt of scheurt. Gelukkig komt dit niet vaak voor, maar gebeurt het dan kan de nagel meestal gerepareerd worden. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de grootte van de schade. Je vindt deze onder de prijslijst.


WIM_2820
WIM_2844
WIM_2838
WIM_2846
WIM_2852
WIM_2865
 
E-mailen
Bellen
Map
Info